Vloercoating

De mooiste coatingvloer voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een mooie, sterke vloercoating voor in uw bedrijf, in een parkeergarage of bij u thuis? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Prokol Protective Systems. Bij ons vindt u namelijk de beste coating die er in Nederland voor uw vloer te krijgen is. Wij zijn al meer dan 30 jaar bezig met het ontwikkelen van onze vloeren en zetten onze expertise op dit gebied graag in voor u. Neem dan ook contact met ons op voor deskundig advies over de beste vloer voor uw bedrijf. U kunt natuurlijk ook even op onze website bekijken wat voor verschillende producten wij klaar hebben staan.

De beste coatingvloer uitkiezen

Er zijn meerdere verschillende soorten vloercoatings te krijgen. Het is dan ook belangrijk om voor uw specifieke situatie na te gaan welke coating u het beste kunt gebruiken. Een coatingvloer die veel mechanisch wordt belast moet weer aan andere eisen voldoen dan een vloer waar alleen mensen overheen lopen. Daarbij heeft u ook de keuze uit verschillende diktes qua coating. Wilt u een vloer waar de originele ondergrond nog doorheen te zien is, een coatingvloer waar de structuur nog door te voelen is, of een dikkere vloer die helemaal glad en strak is? Wij hebben al deze mogelijkheden voor u klaarstaan in ons aanbod.

Professioneel een vloercoating aanbrengen

Als u een vloercoating heeft uitgekozen, dan is het belangrijk om deze ook goed aan te laten brengen. We raden aan om dit door een professioneel bedrijf te laten doen. Wij hebben goede contacten met professionals op dit gebied door heel Nederland en kunnen u hier dan ook de contactgegevens van geven. U kunt er dan op rekenen dat die mooie nieuwe vloer helemaal perfect wordt aangebracht. U kunt hier altijd contact over opnemen met ons, maar ook met al uw andere vragen over onze vloercoatings. Een vloercoating aanbrengen doet u het beste met de producten van Prokol, terug te vinden op vloercoating.nl.

Strakke vloerafwerking magazijn