Zoekt u een vloercoating in Amsterdam?

Een oude bekende op de vloer! Epoxy coatings zijn in de omgeving van Amsterdam al sinds jaar en dag een vertrouwde verschijning op de vloer. Nog steeds wordt er terug gegrepen naar deze bekende vloerafwerking omdat het een product is met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Slijtvast en vloeistofdicht

Epoxy vloercoatings zijn in de omgeving van Amsterdam vooral populair in praktische ruimten. Zo worden ze bijvoorbeeld ingezet in magazijnen, werkplaatsen, distributiecentra, garages, warehouses en parkeergarages. Een epoxy vloercoating heeft een hoge belastbaarheid, is vloeistofdicht, slijtvast en goed bestand tegen vele chemicaliën.

Epoxy vloerafwerkingen zijn gunstig in prijs!

Deze coatings op basis van epoxy bestaan al vele tientallen jaren en zijn vooral interessant vanwege de prijs kwaliteit verhouding. Epoxy vloerafwerkingen zijn leverbaar in vele kleuren zowel in een gladde vorm of met een antislip structuur. Epoxy vloercoatings zijn aan verkleuring onderhevig waardoor ze minder geschikt zijn voor situaties waar kleurechtheid gewenst is.

Epoxy vloercoatings in de praktijk

Afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen systemen van 2 tot 4 lagen worden aangebracht. Voor elke laag staat gemiddeld genomen een dag voor het aanbrengen inclusief drogen. Uiteraard is dit mede afhankelijk van het oppervlak van de vloer.

Het voorbehandelen van de ondergrond is uitermate belangrijk. Dit bepaald de uiteindelijke levensduur van uw coatingvloer. Vaak wordt een ondergrond gestraald of geschuurd. Dit dient ter plaatse te worden beoordeeld.

Advies op maat in de omgeving van Amsterdam

Als producent van coatings leveren wij diverse soorten vloercoatings. Elke vloercoating heeft zijn specifieke eigenschappen en toepassing. Onze adviseurs staan u graag terzijde met een advies op maat. Wij vertellen u graag de voor- en nadelen van elke vloercoating.

Uitvoering in de omgeving van Amsterdam

Prokol is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van onder meer vloercoatings. Voor het aanbrengen kan Prokol u in contact brengen met gespecialiseerde bedrijven in de buurt van Amsterdam. Zij kunnen u voorzien van een offerte en een advies al dan niet in overleg met Prokol.

Kijk hier hoe u contact met ons kunt opnemen. Meer informatie kunt u ook vinden op www.prokol.nl.

Strakke vloerafwerking magazijn