Showroomvloer

Onze showroomvloer plaatst uw producten in de schijnwerpers. Een showroomvloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een showroom. Deze is van grote invloed op de koopbereidheid van klanten die een showroom bezoeken. Een mooie showroomvloer laat alle producten beter tot zijn recht komen.

Kleurvast en oerdegelijk

Showroomvloeren zijn in opbouw sterk afhankelijk van de producten die erop worden getoond. Wanneer u auto’s verkoopt dan moeten deze eruit springen en mogen er geen zwarte vlekken op de vloer achterblijven door de weekmakers in de banden. In de basis moet een showroomvloer voldoen aan de volgende eigenschappen.

  • Kleurvast
  • Makkelijk te reinigen
  • Krasvast
  • Slijtvast

Zo zijn er zeker nog meer zaken waarin u vind dat deze vloeren moeten voldoen. Wij inventariseren ze graag samen met u en komen dan met een voorstel.

Decoratief en duurzaam

U mag van een showroomvloer verwachten dat deze decoratief en duurzaam is. Bij Prokol hebben wij diverse systemen beschikbaar die aan deze eigenschappen voldoen. Zo kunt u kiezen voor een vloercoating systeem. Ook hebben we een showroomvloer op basis van een gietvloer beschikbaar. Bij Prokol beschikken wij over een groot aanbod aan producten waardoor een systeem voor welke toepassing en binnen elk budget geboden kan worden.

Snel weer in gebruik kunnen nemen?

In sommige situaties kan snelheid enorm van belang zijn. Het toepassen van de sneldrogende vloercoatings van Prokol kan dan een uitkomst bieden. Onze polyurea vloercoating zijn weer snel in gebruik te nemen. Overlast en stagnatie wordt dus tot een minimum beperkt. Prokol heeft ook een snelle oplosmiddelvrije vloercoating beschikbaar gecertificeerd door TNO voor voedseltoepassingen. Deze coating mag incidenteel maar ook langdurig met voedingsmiddelen in contact komen.

Meer weten?

Prokol is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van onder meer vloercoatings. Voor het aanbrengen kan Prokol u in contact brengen met gespecialiseerde bedrijven. Zij kunnen u voorzien van een offerte en een advies al dan niet in overleg met Prokol.

Kijk hier hoe u contact mer ons kunt opnemen. Meer informatie kunt u ook vinden op www.prokol.nl.