Magazijnvloer als visitekaartje

De afwerking van een magazijnvloer is afhankelijk van het soort opslag. Een magazijnvloer moet in alle gevallen slijtvast en makkelijk in onderhoud zijn. Daarnaast kunnen er nog aanvullende wensen en eisen van toepassing zijn.

Vele kleuren en antislip

Onze vloercoatings zijn leverbaar in vele kleuren. Hiermee kunt u duidelijk gebieden markeren waar heftrucks rijden of bepaalde werkzaamheden worden uitgevoerd. Het is dan ook mogelijk de rijbanen direct in antislip uit te voeren. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid op de werkvloer maar kleuren maken een omgeving ook prettiger om in te werken.

Het systeem is afhankelijk van uw wensen!

Er zijn verschillende producten beschikbaar. Zo kunnen een aantal systemen worden samengesteld. De opbouw van een systeem is afhankelijk van uw wensen. De gevraagde eisen en het beschikbare budget worden ook meegenomen. Samen met u bepalen we wat de mogelijkheden zijn. Samen komen we tot een bevredigende magazijnvloer afwerking met vloercoatings van Prokol.

Snelheid kan soms belangrijk zijn!

In sommige situaties kan snelheid enorm van belang zijn. Het gebruiken van sneldrogende vloercoatings van Prokol kan dan een oplossing zijn. Onze polyurea vloercoating zijn weer snel in gebruik te nemen. De overlast en stagnatie worden tot een minimum beperkt. Prokol heeft ook een snelle oplosmiddelvrije vloercoating beschikbaar. Deze coating door TNO gecertificeerd voor voedseltoepassingen. Onze coating mag incidenteel en ook langdurig met voedingsmiddelen in contact komen. Dat betekent dat ook stalen constructies en opslagtanks gecoat kunnen worden.

Meer weten?

Prokol is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van onder meer vloercoatings. Voor het aanbrengen kan Prokol u in contact brengen met gespecialiseerde bedrijven. Zij kunnen u voorzien van een offerte en een advies al dan niet in overleg met Prokol.

Kijk hier hoe u contact mer ons kunt opnemen. Meer informatie kunt u ook vinden op www.prokol.nl.

Strakke vloerafwerking magazijn