Industriële vloercoating

De mooiste industriële vloercoating voor uw bedrijf

Wilt u bij uw bedrijf een nieuwe vloer laten aanbrengen? Bij Prokol Protective Coatings vindt u een industriële vloercoating waar u op kunt vertrouwen. U heeft dan niet alleen een vloer die er helemaal perfect en strak uitziet, maar vooral ook een vloer die helemaal waterdicht en slijtvast is. Indien de vloer zwaar belast gaat worden is dat natuurlijk ook een absolute noodzakelijkheid. Prokol is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is op het gebied van het ontwikkelen van nieuwe coatings. Coatings die er niet alleen maar prachtig uitzien, maar die daarbij ook nog eens goed zijn voor mens en milieu.

Een vloercoating industrieel aanbrengen

Het is belangrijk om een vloercoating zo goed mogelijk aan te brengen. Zeker als u een bedrijf heeft waar een nieuwe vloer wordt gecoat is het heel belangrijk dat u hier de juiste materialen bij gebruikt. De industriële vloercoating van Prokol is op alle gebieden helemaal perfect op uw wensen afgestemd. Een vloer met onze coating is bijvoorbeeld helemaal slijtvast. De vloer kan mechanisch belast worden, is geheel vloeistofdicht en bestendig tegen alle mogelijke soorten chemicaliën. De vloer is daarnaast ook geheel antislip en heeft een zeer korte droogtijd. U kunt dan ook snel weer aan de slag als u de coating op de vloer heeft aangebracht.

Meer weten over onze vloercoating industrieel?

Als u contact opneemt met Prokol, dan heeft u te maken met een bedrijf waar professionals werken. We hebben veel ervaring op het gebied van het ontwikkelen van de beste coatings en kunnen u dan ook adviseren over welke coating het beste bij uw bedrijf past. Het aanbrengen van een goede vloercoating is een specialistisch karwei. We brengen u dan ook graag in contact met specialisten die deze vloer voor u aan kunnen brengen. U kunt er dan op rekenen dat dit helemaal perfect gebeurt en dat u zonder problemen van uw vloer gebruik kunt gaan maken!

Strakke vloerafwerking magazijn