Gietvloer coaten

De mooiste gietvloer coating

Op zoek naar een mooie vloer voor bij u thuis of op uw bedrijf? Neem dan eens een kijkje bij wat Prokol Protective Coating u allemaal te bieden heeft. Wij zijn de experts op het gebied van de mooiste vloeren en kunnen u dan ook adviseren over welke vloer het beste op uw wensen aansluit. We hebben meerdere verschillende soorten coating voor u klaarstaan. Zo kunnen wij voor u bijvoorbeeld een gietvloer coaten. Met een gietvloer coating wordt er een dikkere laag op de vloer aangebracht dan wanneer u een normale coating vloer laat aanbrengen. Het coaten van een gietvloer heeft als resultaat dat de structuur van de ondergrond niet meer te zien is.

Coating van gietvloer door professionals

Een gietvloer coaten is een goed idee als u een gladde, strakke vloer wilt hebben waarbij u er op kunt rekenen dat deze helemaal slijtvast is. Het is een coating die vooral in de industrie veel wordt gebruikt, maar in huis staat zo’n strakke, gladde vloer natuurlijk ook prachtig. De gietvloer coating van Prokol Protective Coating voldoet aan alle eisen die er op dit gebied gesteld kunnen worden. Laat uw keuze hierbij ook bepalen door de uitstraling die u wilt hebben voor uw vloer, alsmede de ruimte waar deze vloer in aangebracht moet worden.

Meer weten over coaten van gietvloer?

Een coating van gietvloer is een perfecte manier om een mooie, strakke vloer aan te laten leggen. Wij werken vaak samen met architecten, facility managers, woningbouwbedrijven, onroerend goed beheerders en andere professionals die een perfecte vloer willen hebben. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van het aanbrengen van een coating. Bij ons vindt u korte levertijden en een flexibele, deskundige organisatie. Als wij voor u aan de slag gaan, krijgt u van ons een compleet systeem geleverd. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

Strakke vloerafwerking magazijn