Werkplaatsvloer met de juiste uitstraling!

Voor elk bedrijf actief binnen de automotive sektor is het belangrijk om een verzorgde werkplaatsvloer te hebben. Dit is niet alleen om tijd en daarmee kosten besparend, maar het draagt ook bij aan de werksfeer en veiligheid van uw personeel en uitstraling van het gehele bedrijf.

Georganiseerde kleurrijke indeling

Onze vloercoatings zijn leverbaar in vele RAL en NCS kleuren. Hiermee kunt u duidelijk gebieden markeren waar bepaalde werkzaamheden plaatsvinden of materialen worden opgeslagen. Met het toepassen van kleuren ziet uw werkplaats er geordend uit. Het gebruik van antislip delen zorgt voor extra veiligheid van uw medewerkers en leidt uw bezoekers in goede banen. Het toepassen van kleuren verhoogt ook nog de werksfeer en het maakt uw bedrijf nog meer herkenbaar voor uw klant.

In sommige situaties kan snelheid enorm van belang zijn. Het toepassen van de sneldrogende vloercoatings van Prokol kan dan een uitkomst bieden. Onze polyurea vloercoating zijn weer snel in gebruik te nemen waardoor overlast en stagnatie tot een minimum worden beperkt.

Meer weten?

Prokol is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van onder meer vloercoatings. Voor het aanbrengen kan Prokol u in contact brengen met gespecialiseerde bedrijven. Zij kunnen u voorzien van een offerte en een advies al dan niet in overleg met Prokol.

Kijk hier hoe u contact mer ons kunt opnemen. Meer informatie kunt u ook vinden op www.prokol.nl.

Werkplaatsvloer Avis