Epoxy coating

Uw vloer beschermen met een Epoxy coatingvloer

Bent u op zoek naar een mooie, nieuwe vloercoating die een stevige bescherming voor uw vloer biedt? Dan bent u op vloercoating.nl aan het juiste adres. Dit is namelijk de officiele website van Prokol Protective Coatings. U vindt bij ons de beste coatings die er in Nederland te krijgen zijn. We hebben al ruim 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van coatings en zetten onze expertise ook graag in voor u. Zo hebben wij bijvoorbeeld een prachtige, sterke Epoxy coating voor u klaarstaan die een verrijking is voor elke vloer. U kunt hier op deze website alle informatie over terugvinden.

De mooiste Epoxy coatingvloer

Een coating van Epoxy is een goede keuze als u op zoek bent naar een mooie bescherming voor uw vloer. Het is een coating die bij uitstek gebruikt kan worden op een betonnen vloer, maar ook bijvoorbeeld op een vloer van zandcement of anhydriet. Dit zijn vloeren die aangelegd kunnen worden in kantoren, magazijnen, parkeergarages, kelders, showrooms en op nog veel meer plekken. We hebben de coating van Epoxy dusdanig ontwikkeld dat deze slijtvast is, mechanisch belastbaar kan worden, vloeistofdicht is en een antislip werking heeft. Alles bij elkaar krijgt u zo een hoogwaardige vloerafwerking. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk adviesgesprek.

Meer weten over onze Expoxy coatingvloer

Bij Prokol vindt u de mooiste vloeren die er te krijgen zijn. Het is dan zaak om onze vloercoating ook zo goed mogelijk aan te brengen. Wij werken hierbij samen met een groot aantal professionals door heel Nederland. Indien u dit wenst kunnen wij u met deze professionals in contact brengen, zodat u hen de vloer kunt laten aanbrengen. U kunt er dan op rekenen dat u een perfect resultaat krijgt, een vloer waar u vele jaren plezier aan zult beleven.

Strakke vloerafwerking magazijn